keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Eniten aikaa on vieneet nämä, 11 taskuvaippaa olen saanut tähän mennessä valmiiksi. Muutama on vielä odottamassa vuoroaan, nyt täytyy vaan täydentää varastoja, pehmeä tarra, framilon ja musta coolmax loppuivat. Kaikki on tehty sillä hyvällä sivutarrallisella kaavalla, josta oli juttua viimeisessä vaippajutussa. Kaikissa reisikumpparit framilonia ja takakumppari tavallista, tarrat valkoiset. Sisälle ompelin kaikkiin reikäkankaan suojaamaan pulia ja imut liukuu paremmin paikalleen, pulhan on aika tahmeaa tuolta takaa. Oli myös kivampi ommella kun pul ei tahmannut vastaan.


Ekaksi kolme vaippaa norsut kuosilla. Ylhäällä vasemmalla sisämateriaali lime coolmax, ylhäällä oikealla oranssi puuvillavelour ja alhaalla turkoosi mikrofleece. Näistä puuttuu vielä kiinnitys kun pehmeä tarra loppui ja minuun iski ajatus, että haluan näihin limet nepit. Katsotaan saanko jotenkin nepit kiinni ilman pressiä.
Valmiina oli jo yksi norsut vaippa limellä mikrofleecellä, mutta se oli pesussa enkä saanut stä samaan kuvaan.


Näissä kaikissa on sisäpintana kuivaliinaneulos. Sinililassa on pikkuinen nalle oikean etutarran vieressä ja turkoosi on väärinpäin, koska peppua koristaa ylisöpö heijastava jääkarhuvauva.Näiden vaippojen sisämateriaalina on kaikissa mikrofleeece. Tähtivaipassa lime, vihreässä kiva vihreäpohjainen pallokuosinen, lilassa on valkopohjainen kirjavaraidallinen ja vaaleansinisessä valkoisia palloja sinisellä pohjalla. Sisämateriaalit näkyy ensimmäisessä kuvassa. Tähtivaippa on toinen laatuaan, tein ihan samanlaisen jo kuun alussa kun ostin limen fleecen ja norsut ja tähti pulin kestovaippahulinoilta Turusta.


Tämä on aika tyttömäinen vaippa, mutta eiköhän Pörpiäisen itsetunto sen kestä. Päällä ovaalipul ja sisällä lime mikrofleece.

Ei kommentteja: