perjantai 19. joulukuuta 2008

Täällä ollaan, vaikka hiljaista on ollut

Joulukuussa on ollut mykkää. Töissä käydessä ei ole jäänyt energiaa enää kirjoitteluun eikä käsitöiden tekoon. Kun pörpiäinen kaatuu sänkyyn on äitikin niin katki, ettei paljoa kannata aloittaa mitään ajatuksia vaativaa. Onneksi aina voi napsutella, päivänä eräänä eksyin myllymuksujen sivuille ja napsuttelin uusia vaippakankaita. Ihan ensi ajatuksena kävi tehdä pörpiäiselle jouluvaippa tosta omenakankaasta, mutta nyt näyttää siltä, että aikaisintaan joulupäivänä on aikaa uhrata sille ajatusta. Mutta... viimeistään tammikuussa näistä värkkäilen vaippuleita.Musta ja omena ovat pul kankaita ja vihreä on fleeceä. Mustaan on ajatus valmiina, huutonetistä olen ostanut valmiiksi leikatun haamuverkko kankaan, jonka alle toi pul tulee, sisämateriaali on vielä ajatuksissa, lila coolmax olisi ihana, mutten tiedä mistä sitä saisin. Omenapulista ja vihreästä fleecestä teen ainakin yhden vaipan omaan käyttöön, toiseen on sisäkankaaksi valkoinen kuivaliinaneulos ja yhtä suunnittelin punaisella sisustalla. On kurja tehdä monta samanlaista vaippaa. Meillä on yhdestä vaipasta kaksi samanlaista, muuten on kaikki omanlaisiaan. Miten niin turhamaista??? =)
Myllymuksuilta sain tilauksen mukana joululahjaksi neljä pesulappua ja liivinsuojat (tilasin myös imetyspaidan). Pesulaput on bambusta, yhdessä lila+lilaraita, toisessa lilaraita+pinkkiraita, kolmannessa vihreä+ruskeanorsu ja viimeisessä vihreäraita+ruskea bambut. Ihanan pehmoisilta tuntuvat. Liivinsuojissa on pari kerrosta vaaleaa bambujoustofroteeta ja valkoinen pul.

1 kommentti:

SuSu79 kirjoitti...

minä tykkään kans että olis paaaaljon erilaisia vaippoja ja kaikki eri kuosisisa :D tosin nytkin tuo mein varasto näyttää melko ykstoikkoselta..