lauantai 5. syyskuuta 2009

Keskeneräiset valmiiksi projekti


Täällä alkoi nyt keskeneräiset valmiiksi projekti. Mä oon hurjan hyvä aloittamaan valtavan innostuksen vallassa, mutta sitten joku aina jää puolitiehen jostain syystä. Yksi syy varmasti on se, että ompelen keittiön pöydän ääressä, eli kun joku tulee kylään tms. joudun siirtämään koneet ja vaiheessa olevat työt pois ja joskus sitten tulee seuraavalla kerralla aloitettua uusista töistä vaikka vanhat seisoo. Joskus taas ei olekkaan sopivan väristä resoria, vetoketjua, kanttinauhaa, neppejä tms... Tai kuminauha on loppu just kun sitä tarvittais. Mutta toivottavasti postatuksia tulee tiuhaan ja saan noi kesken jääneet tehtyä, koska ideoita tursuaa päästä kokoa ajan ja sormet syhyäisi päästä niihinkin käsiksi. Kankaita myös pukkaa postilaatikkoon entisten seuraksi, eikä niitä nyt hyllyssä kannata makuuttaa. Ja nuo ihanat vaippayrittäjät sen kun painavat koko ajan uusia ihania kuoseja joita on pakko saada ja pakko tehdä... Taitaa olla loputon suo tämä homma...

Löytyy myös hurjasti kuvia ja töitä, joita en ole jostain syystä tänne laittanut, siinäkin suhteessa ajattelin ryhdistäytyä ja oikeesti esitellä teille kaikki.

Joskus pitäisi pitää kaikki ideat valmiiksi kuukausi, mutta sit pitäis saada pää jotenkin kiinnitilaan, ettei tulis niitä uusia juttuja.


Yläkuvassa Pörpiäisen apinavaippa, joka on ollut ensin suunnitteluasteella ja myöhemmin laikattuna laatikossa iät ja ajat. Sisällä ruskea bambujoustofrotee ja kiinnityksenä keltaiset nepit. Alla safarivaippa joka omaa saman tarinan. Sisällä oranssi bambujoustofrotee ja kiinnityksenä oranssit nepit. Sillei Pörpiäiselle on nyt kiva tehdä vaippoja, kun ei ole varsinaista pakkoa. Voi suunnitella rauhassa ja unohtaa kompromissit ja sarjatyön, sen kuin vain ompelee ja nauttii kättensä jäljestä.

Ei kommentteja: