tiistai 29. syyskuuta 2009

Kurpitsoja

Viime syksyn kestovaippahulinoilla Turussa bongasin jonkun askartelemia kurpitsoja. Niiden innoittamana ompelin vadillisen omia versioitani. Väreinä ruskea, lime, oliivi, oranssi ja keltainen, velourista tehtyinä ovat ihanan pehmoisiakin. Osa taas omaan koristukseeen, osa lahjaksi tai myyntiin jos kiinnostusta löytyy. Aika suloisia mielestäni ja teko oli melkoisen addiktoivaa. Suunnitelmissa kotiin vielä pari megamaxikokoista keittiön sohvalle. Sisustusinnostus joutuu nyt vaan hetkisen odottamaan, että kakluunin muuraus tulee valmiiksi, ennen ei kannata tehdä suursiivousta =). Keittiöön on tulossa lämmintä ruskeaa ja oliivia limen lisäksi. Tuskin maltan odottaa, että pääsen toteuttamaan suunnitelmiani.4 kommenttia:

Saara kirjoitti...

voi vitsit ku sulosia!:) voin kuvitella miltä tuntuvat kädessä. sä oot niin taitava tekemään kaikkea.:) en malta odottaa mitä kaikkea sä oot keksinyt sisustukseen.:)

catjuska kirjoitti...

siis noihan on ihania!! pitää vissiin varastaa idea ja kokeilla :D samoin noi sydämet on ihania. ne vaaleat sopii teille ku nakutetut ;D

Anniini kirjoitti...

Saara: Ittestä tuntuu että samat kamat pyörii paikasta toiseen, mut on meillä varmaan muuttunut viime käyntisi jälkeen ja jos me joskus saadaan toi olkkari kuntoon, niin muuttuuu paljon. Pitäis päästä sinne kierroksellekkin =). Nyt mulla ois autokin =).

Catjuska: Antaa mennä vaan, noita oli tosi kiva tehdä ja valmistuvat nopeesti. Poikakin tykkää ainakin siitä päätellen kuinka nopeesti ne pöydältä katoaa =).

Saara kirjoitti...

vois kattoa sitä kierrosta tässä, kun saan tän viimeisen näytön ohi ja työasiat kuntoon.:)