torstai 24. syyskuuta 2009

Lämpöä kotiin


Pihalla makoilee tällainen. Tai ei se enää kokonaan siellä makoile =). Kaksi ekaa kerrosta on muurattuna olohuoneeseen. Isäntä kävi purkamassa tämän viime kesänä purkutuomion saaneesta 1800- luvun hirsitalosta ja pian se on lämmittävä meidän olohuonetta. Ihana on, tykkään. Ja tuli tehtyä hyvä työ, se kun olisi päätynyt ilmeisesti pihan täytteeksi, ainakaan talon purkajat eivät edes muistaneet talossa mitään tällaista olevan kun asiaa tiedustelimme.

Lähempi kuva yläosan koristeesta.


Tässä vielä parit kuvat entisessä kodissaan.

3 kommenttia:

Olen kirjoitti...

vau! oikea löytö!:) näitä löytää enään harvemmin, tai niistä ei ainakaan ilmotella kauheasti. uudet taas maksavat aika mukavasti. tulee varmasti upea.:) mitenkä teidän remppa muuten edistyy?

Anniini kirjoitti...

Jos noiden päälle ymmärtää, niin normaalisti noista vanhoistakin vedetään ihan sikana. Mä en edes tykkää niistä uusista, ne ei oo aidon näköisiä, vaan kaikki on nykyaikaistettu ja ku mä en siitä niin diggaa =). Meillä on toinenkin purettuna piharakennuksessa, sille ei ole vielä tulevaisuutta tiedossa, mutta kaatopaikalta sekin pelastettiin. Innolla odotan, että se saadaan valmiiksi ja saadaan aloittaa kuivatus, niin tammikuussan tai ehkä jo jouluna voidaan sillä lämmittää =).
Remontti etenee hitaasti, mutta varmasti. Kesän aikana valmistui talon eteen terassi ja eteistä saatiin eteenpäin. Olkkari olis tarkoitus nyt laittaa ennen vauvan syntymää edes lämpimäksi tilaksi, että voidaan siirtää sänky sinne. Pikkuhiljaa =).

Olen kirjoitti...

hienoa, että on edistynyt. paljon olette saaneet aikaiseksi taas. toivottavasti pääsette pian nauttimaan takan lämmöstä.=)