perjantai 30. lokakuuta 2009

Haalarit Pörpiäiselle

Tein Pörpiäiselle uudet haalarit, mutta nyt tarvitsen apua niiden kanssa. Mä aattelin olla oikein nerokas ja tehdä lahkeista tommoset käännettävät, että menis sitten pidemmän aikaa. Onko ne ihan typerät? Musta ne näyttää suhteettomilta ja olen täällä jo melkein sakset kädessä, mutta mies sanoi että ovat hienot noin. Mitä mä teen niille? Mä tiedän, että täällä käy porukkaa, mutta kommentteja on niukasti, nyt saa vaikuttaa =).

Lahkeet käännettynä.

Taskujen reunoihin ompelit ihanat keskiviikkona saamani Farbenmix nauhat. Tilattiin niitä ystäväporukan kanssa Saksasta. Ne on niin kivoja. Laitoin samasta nauhasta tuollaisen "lirpakemerkin" tuohon reunaan.

Ja ison merkin selkäpuolelle. Tykkään. Mä tykkään näistä haalareista niin paljon, etten halua pilata niitä tolla kääntöhommalla jos se on typerä. Auttakaa siis naista mäessä, saksia lahkeille vai ei???

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kyllä ne mun mielestä on ulkonäöllisesti tosi kivat, mutta onko ne myös kätevät käytössä, ts. pysyvätkö ylhäällä eivätkä lerpata puoliksi auki? Minä jättäisin ehdottomasti nyt noin ja jos sitten käytössä ovat huonot, niin sitten lyhentäisin.

Anniini kirjoitti...

Ekan kerran oli jo päällä ja toistaiseksi saavat olla nyt noin. Ihan hyvin pysyi käännettynä, katsotaan pesun jälkeen tilanne uudestaan. Kiitos viisaista sanoistasi, itse olisn varmaan vaan leikannut kokeilematta =)