torstai 15. lokakuuta 2009

Pesänrakennustako?

Täällä taitaa olla meneillään jonkinlaista pesänrakennusta =). Harmittaa kun olohuone on vielä niin vaiheessa ettei sitä voi sisustella ja se kuitenkin vaikuttaa muihinkin huoneisiin, niin on turha kauheasti säätää. Ensi viikolla on kuitenkin tulossa vieraita ja kesäverhot eivät tuntuneet sopivan fiilikseen niin annoin mennä keittiössä. Myös miehen uudet huutonetti hankinnat vähän pakottivat puunaamaan =). Vaihdoin siis verhot. Samalla pesasin ikkunan ja tulihan noi kukatkin taas järkättyä uuteen uskoon. Miten niitä onkin noin paljon?

Vähän aiemmin tekemäni sydän pääsi verhojen koristeeksi. Joku voi muistaa, että kaksihan näitä oli. Joo, niin oli, mutta kissat hoiteli toisen siihen kuntoon ettei sitä enää sydämeksi tunnistanut ja se joutui pesään.

Tämä kukka ansaitsisi omankin sivun, mutta laitetaan nyt tähän samaan. Euphorbia milii `alba`, piikkikruunu. Uskollinen koko vuoden kukkija, aina kukassa oli kesä taikka talvi, sade tai paiste. Sitä taitaa pitää niin itsestäänselvyytenä, että se kukkii ettei koskaan oo käynyt mielessäkään kuvata sitä ja esitellä täällä. Mummilla oli näitä lapsena aina punaisena useampi kappale, yksi oikein isokin, varmaan noin metrinen ja kukki hänelläkin koko ajan. Mä en vaan tosta punaisesta niin diggaa niin tyydyn tähän valkoiseen ihanuuteen. Helppohoitoinen, vettä saa kun mielessä käy, eteläikkunalla asustaa ja samassa ruukussakin kasvaa parisen vuotta kivuttomasti.

Nämä lokerikot pääsi nyt päällekkäin ja saivat epämääräistä sälää sisälleen. Koristekurpitsat on omakasvattamia.

Ihanainen lintutalolyhtykin pääsi kerrankin arvoiselleen paikalle ja kynttilän sisälleen. Sitä on kiva nyt poltella iltaisin kun on jo niin pimeä.

Toinen isännän hankinnoista. Ei ole lopullisella paikallaan, mutta huomattavasti paljon kivampi kuin se edellinen tässä ollu kaappi. Halkokaapiksi ajattelin laittaa, ehkäpä saunaan tai vierashuoneeseen, olkkariin on eri suunnitelmat. Mutta nyt siis keittiössä ainakin toistaiseksi. Kohta tässäkin tarvitaan halkoja kun saadaan väliaikainen porinmatti kiinni hormiin ja käyttöön. Ja niin kuin kauniista levyistä kuvan reunassa näkee remontin yritys on ainakin kova. Ne on olohuoneen kirjahyllyn tarveaineet, jotka toivottavasti tänään saa valkoisen maalikerroksen päälleen.

Ja se oikea löytö =). Vinolipasto, johon saan piilotettua tietokoneen ja paperisysteemit. Eräänlainen työpöytä siis. Ihanat kaiverrukset ja helat ja muutenkin kokonaan ihana =).

Lipasto menee keskemmälle seinää kun sohvan voi viedä olohuoneeseen.


Nää ikkunanpokat on ollu jo jonkin aikaa paikoillaa, mutta ovat tainneet olla kuvaamatta. Tämä sohvan yläpuolella ja toinen näkyy ylemmässä kuvassa. Jouluksi suunnittelin näihin joulukalenterin, jos ne siinä silloin vielä on. Nyt niissä on tärkeitä tai kivoja kuvia ja kranssi ynnä muuta sälää. Tässä oli hetken myös ne sydämet, mutta kissat sai ne alas ja teurasti toisen.

2 kommenttia:

catjuska kirjoitti...

onpas siellä taas sisustettu :D mun oli pakko heittää koristekurpitsat menemään, kun keräsivät kauheasti pikkukärpäsiä :(

Anniini kirjoitti...

Noi koritekurpitsat ei oo ainakaan vielä osoittaneet sellaisia merkkejä. Ne on kyllä kaikki ihan kovia, silloin ainakin jos ne alkaa pehmenee niin varmaan tuleekin. Noi saa luultavasti olla lokakuun loppuun ja sitte kippaan ne pihalle =). Sit saa jo tulla jouluisempaa =).