maanantai 26. lokakuuta 2009

Tunnustus!!!

Olen saanut tunnustuksen Saaralta, pihapiiriblogista. Saara antoi tämän minulle jo alkukuusta, mutta en ole saanut aikaiseksi sitä laittaa, anteeksi. Ja suuri suuri kiitos tunnustuksesta =). Toivottavasti joku saa aikaansaannoksistani ideoita tai edes nauttii lukemisesta, niitä varten minä ainakin vierailen eri blogeissa. Linkkiä en valitettavasti osaa Saaralle laittaa, mutta blogi löytyy profiilin blogilistalta nimellä pihapiiri.

Seitsemän asiaa, jota muut eivät tiedä... Emmä oo niin kauheen salaperäinen =), joku tietää aina =). Noh, laitetaan jotain...

1. Olen floristi joka on joutunut luopumaan työstään allergian takia. Tiesin jo opiskelemaan mennessä etten pysty loputtomiin jatkamaan ammattiani, mutta halusin olla alalla niin kauan kuin suinkin pystyn. En kadu hetkeäkään, harmittaa, että loppu tuli jo, mutta sain työskennellä melkein kymmenen vuotta rakastamassani ammatissa.

2. Olen floristiikan nuorten ammattitaidon maailmanmestari vuodelta 2003. Kun tajusin etten ole ikuisesti alalla päätin tehdä siinä lyhyessä ajassa mahdollisimman paljon =). Tämän enempää en olisi voinut saavuttaa.

3. Vaikka kaihoan floristin töihin, viihdyn lapseni kanssa kotona ja aion olla mahdollisimman pitkään "vain" äiti lapsilleni. Kouluikään asti olisi suuri haave, mutta aika näyttää kuinka käy.

4. Haluaisin perustaa yrityksen, joka mahdollistaisi työskentelyn käsillä kotona lasten kanssa, mutta epäilen uskallanko koskaan sitä tehdä. Ehkäpä jotain yhteistä miehen kanssa???

5. Haaveilen jo seuraavasta talosta tai kesämökistä ennen kuin ensimmäinenkään on läheskään valmis.

6. En osaa tehdä "niin kuin kuuluu" vaan niin kuin minusta on parasta ja niin kuin haluan. Kuuntelen toisten mielipiteen, mutta jos se on erisorttinen kuin omani se poistuu mielestäni välittömästi ja teen niin kuin itse haluan. Kaikki eivät tästä tykkää, eikä tarvitsekaan, minä en vain ymmärrä miksi kaikkien pitäisi olla samanlaisia, haluta samoja asioita, asua samalla lailla ja ajaa samanlaisilla autoilla. Yritän myös olla tuputtamatta omia juttujani muille, mutta jos tunnen toisen osapuolen yrittävän vaikuttaa omaan elämääni puolustaudun vahvasti.

7. Autoni on samanikäinen kuin minä. Rutkasti vanhempi kuin normiperheauto siis, mutta uudempiin tuskin on paluuta. Tämä on yksi niistä asioista joita monen on vaikea ymmärtää... Mutta, ikinä en ole autoon panostanut niin vähän kuin nykyisiin, enkä halua palata niihin tuhannen euron korjaamolaskuihin.

Jaan tunnustuksen eteenpäin: Catjuskalle http://catjanblogi.blogspot.com/
Annikalle http://ruttu-nuttu.blogspot.com/
Rouva Veelle http://www.rouva-v.vuodatus.net/
Pikku-Pihlajalle http://pikku-pihlaja.blogspot.com/2009/10/viimoisia-ruskakuvia-rapsitty-kohta-on.html
Johannalle http://maalaisunelmaa.blogspot.com/2009/10/oikosulku.html
Ilonalle http://pumpuliajapellavaa.blogspot.com/2009/10/kun-aiti-shoppailemaan-laks.html
ja Anskulle http://miun-tontti.blogspot.com/2009/10/pojalle-paita-ja-housut.html

En valitettavasti osaa näitäkään "oikeasti linkittää", mutta saahan kopioitua osoiteriville ja katsottua sieltä.


1. Kopioi kuva ja liitä blogiisi
2. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
3. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
4. Anna tunnustus seitsemälle
5. Linkitä tämä blogissasi
6. Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

1 kommentti:

Ansku kirjoitti...

Kaunis kiitos tunnustuksesta, minä hetki sitten vastailinkin jo noihin kysymyksiin, mutta siltikin KIITOS :) Tosi kauniita koruja olet tehnyt!