perjantai 31. joulukuuta 2010

Kirppikseltä löytyi kivaa

Löysin kaksi tällaista paperikelloa eiliseltä kirppisreissulta. Toivat minulle mieleen lapsuusjoululaatikoiden avauksen, koskaan en muistanut mikä oli tuo kiehtova "korkokenkä" laatikossa. Siihen ei saanut koskea ettei se hajoa, sen ripusti aina jompikumpi vanhemmista. Nyt saan availla ja sulkea niitä itse =) Ylempänä viinimmän punainen siron mallinen kello ja alempana oikein joulunpunainen muistaakseni ihan samanlainen kuin se lapsuuteni paperikello.



Poikaselle paita joustofroteesta, koko 150, että kasvuvaraa löytyy. Tuo oli niin kamala, että se oli ihana =). Ensin järkytyin sen nähdessäni, mutta joku, halvan hinnan (0,40), lisäksi siinä kiehtoi... Nyt se näyttää jo kivalta (ei isännän mielestä). Ihan pesemätön, kotimainen yksilö lapun perusteella.


2 kommenttia:

Irena kirjoitti...

Aidot vanhat lastenvaatteet on niin ihanan söpöjä!
Mahtava löytö ja edullisesti!

Anniini kirjoitti...

Mäkin oikeastaan vasta toisen lapsen myötä olen noihin vaatteihin ihastunut, kirppikseltä toki melkeen kaikki oon ostanut, mutta "nykyvaatteita". Nyt retroja tulee osteltua kirppiksiltä ilman tarvettakin välillä, jos joskus vielä tarvitsisi pikkuisiakin =). Kiva löytää jotain oikeen käyttöönkin ja tosiaan, edullisesti.