sunnuntai 19. elokuuta 2012

Oranssia syksyyn

 Tein jo aiemmin yhden Ines tunikan, joka onkin tainnut jäädä bloggaamatta. Ihastuin kaavaan kovasti, se löytyy ottobre 6/10. Tyttö taitaa myös tykätä, koska valitsee sen usein itse päälleen. Nyt tein toisen tästä ihanan pehmeästä joustofroteesta. Kokoa 98 cm. Kaula- aukon resori jäi vähän lörpöksi, mutta ensimmäinen pesu varmasti korjaa sen.
 Keltaiset velourilegginsit seuraksi. Kokoa 92 ja kaava muistaakseni Lily legginsit ottobresta, mutta numeroa en muista. Nauha näyttämään kummin päin kuuluu.
 Tämä olikin hassu takki. Aloitin tekemään lämmintä villahupparia tytölle kossa 92, mutta kun se valmistui koko onkin 110/116 tai ainakin mahtuu noita käyttävälle esikoiselle. Kaava vanhasta ottobresta nimellä pikku aaveen fleecetakki. Onneksi tuli unisex, esikoinen saa käyttää tämän syksyn ja kakkoselle mahtuu sitten ensi syksynä. Kangas on myllymuksuilta ostettua villafleeceä, ihana lämmin materiaali, joka ei tarvitsisi huolitteluakaan ollenkaan. Hupun vuorina eläintrikoo ikasyriltä muutaman vuoden takaa. Rengasvetoketju Royal- tuotteelta.

Tällaiset joustofroteehousut vielä tuon bodyn kaveriksi.

1 kommentti:

kewa kirjoitti...

Ihanat kaikki!!!