lauantai 1. syyskuuta 2012

Taidan olla parantumaton

Olen kovasti koittanut siivota, kolunnut kaappeja ja laatikoita. Kasannut tarpeellinen - turha kasoja.

Tsekkasin samalla lankalaatikot, jos vaikka tulisi jotain uusia ideoita, tai ainakin tekisi keskeneräiset valmiiksi. Niitä löytyi niin, että meinaa hävettää...

 Sain idean postauksesta, jolla saatan saada hullun leiman, tai löytää muita samanlaisia neulojia... Minä meinaan rakastan ideointia, suunnittelua ja aloittamista... Lopettamisessa ja päättämisessä olen aivan onneton...

 Viimeisin aloitus, pikkusukat seiskaveikasta kun halusin opetella miten neulotaan kaksi samanlaista samalla kertaa (jos jäis vähemmän näitä keskeneräisiä?)
 Sukat isoveljestä, eihän näistä puutu kuin päättely, se minulle hankalin. Aikaahan siinä ei juuri mene, se pitää vain aloittaa.
 Mekko, jonka olen neulonut tuolle kohta kolme täyttävälle, ei mahtunut kun valmistui. Nyt olisi käyttäjä, pitää vain tehdä se loppuun. Lankana 100% villaa, ulitku prenale tai joku sellainen nimi, vyöte tietty jo jossain.
 Sukka isännälle, tuli kesä ennen kuin ehti edemmäs. Neulominen ei maistunut enää, eikä tuo niitä kesällä olisi tarvinnutkaan. Lankana Regia world college color. Sitä minulle suositeltiin kun kaipailin kestävää sukkalankaa. Itselleni olen jo tehnyt ja ne on kyllä vieläkin ehjät, vähän löystyneet vain.
 Pipo seiskaveikasta. Aloitin tekemään nukelle, mutta tulikin iso ja tarpeettomana jäi laatikon pohjalle.
 Hahtuvasta talvitossu, tarkoitus huovuttaa valmistuttuaan.
 Hanskat novitan purosta itselle
 Kukkanen yhteen huiviin. Huivia olen käyttänyt jo pari talvea ja kukka on edelleen kiinnittämättä nipsuunsa.
 Villpaita itselle. Langat novitan huopanen ja lenkkimohair raidoissa. Etenee joka ilta, aloitettukin vasta pari viikkoa sitten.
 Peitto (tai matto) saunatupaan, noh, ehkäpä ensi kesänä pääsee käyttöön... Novitan huopanen, en tiedä vielä huovutanko, jos en, on peitto jos huovutan, matto.
 Kokeilu, jätti- isoäidinneliö kaksinkertaisesta huopasesta isolla koukulla. Näitä on pino muttei tarpeeksi peittoa varten.
 Toinen säärystin, toisen olen tainnut jo purkaa kun tarvitsin langan johonkin. Novitan puro.
Sukka isännälle, tää on vissiin se edellisvuotinen =D jäi kesken samoista syistä kuin viime vuotinen. Seiskaveikka lankana. Itselleni tein silloin samasta jättiraidasta vaaleanpunaisena ja kulutin ne puhki kuukaudessa, saattaa siis olla että masennuin "turhasta työstä" ja jäi kesken.

Lisänä vielä tämä ikuisuusprojektisksi suunniteltukin, joka tosin tuntuu etenevän paremmin kuin moni muu sellainen...


Onko sinulla kaapeissasi vastaavia? Vai olenko ainoa?

Haastan sinut käymään keskeneräiset läpi ja postaamaan ne (ja tekemään valmiiksi, itsekin lupaan ainakin yrittää). Innostuessasi asiasta, linkitähän se tähän kommenttilootaan niin käyn kurkaamassa.

2 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Ihailtavan paljon valtavan ihania juttuja sulta valmistuu! (toi omppumekko <3 )Voi kun ois itelläkin aikaa ja taitoa :)

...ja ne keskeneräiset kuuluu asiaan. Täytyy olla vaihtoehtoja kun tekeillä oleva työ alkaa kyllästyttää ;)

Maisku kirjoitti...

Huoh, niin tuttua! Noita keskeneräisiä on kyllä kertyy, varsinkin keskeneräisiä neulomuksia! On innostus aloittaa uutta, ja sitten siihen kyllästyy, kun on niin isotöinen ja menee monta monta monta iltaa tehdessä.. :D