perjantai 5. lokakuuta 2012

Unihaalarit


 Illat ja yöt alkavat olla jo sen verran viileitä, että tällaisessa harvassa vanhassa talossa tarvitaan yöpukua. Kumpikaan isommista ei suostunut yöppäriä päälleen laittamaan. Ratkaisin pulman kaikille sopivalla tavalla, äiti pääsi ompelemaan, lapset saivat valita kankaan ja yöt nukutaan nyt lämpöisessä. Tyttö valitsi itselleen myllymuksujen punaisen bambukankaan, jossa on apilan kuvia. Resoriksi hän valitsi tuollaisen oliivinsävyisen, joka kyllä sopii tosi hyvin.
 Kaava on Jump ín ottobre 6/10, tuosta toisesta lempparilehdestä. Resorit lisäsin lahkeisiin ja hihansuihin ettei vilu pääse sitä kautta hiipimään, pitää samalla puntit alhaalla ja poissa lautaselta jos aamu- tai iltapalaa syödään yöpuvun kanssa. Koko jo huima 98, niin ne kasvaa.


 Tästä sain päättömän sovituskuvankin. Mielestäni juuri sopivasti kasvunvaraa.
 Poika valkkasi moonkidsin päärynäkankaan ja raitaresorin. Tässä kaava sama koossa 116, resorit on ylipitkät kun kankaan pituus ei ihan riittänyt koko pituuteen, samalla sai hiukan kasvuvaraa.Ihania noi päärynät, kävin jo ikasyrin sivuilla kurkkimassa jos tätä olisi lisää, mutta oli loppu jo. Meni koko metri tähän pukuun, pitää näköjään hänelle ostaa jo 120cm.

2 kommenttia:

kewa kirjoitti...

No kyllä on ihanat, varmasti uni maistuu;)

Yomm kirjoitti...

Hienoja unihaalareita. :)