maanantai 25. helmikuuta 2013

Harakkamekko

 Apinamerkillä. Apinapuu kangas tuli Majapuun salaisessa paketissa syksyn puolella. Nettikuvissa kangasta katsellessani en olisi ikinä sitä ostanut ja kun avasin salaisen paketin tunsin hienoisen pettymyksen tunteen. En tiedä mitä tapahtui, mutta kun kangasta hetken katselin rakastuin siihen sittenkin, niin, että harmitti kun en saanut palastani tehtyä kaikkea mitä halusin. Nämä siitä kuitenki tuli.
 Keskimmäiselle mekkotehtaan orelma joustofroteisena, pitkillä resorihihoilla. Kaavaa kavensin vähän, kun tyttö on niin luikkuluikku ja säätin samalla vähän kangasta.
 Apinamerkin ostin erikseen Majapuulta, siellä oli moneen heidän kuosiinsa sopivia.

 Facebookin ompeluelämää ryhmästä tulostin Me & I haalarin kaavat, se ja apinapuu yhdistyi pienimmälle. Jos vielä käytän samaa kaavaa, teen kyllä syvemmän kaula- aukon tai pidennän henkseleitä, tämä menee jotenkin tosi tosi ylös.
 Laitoin pitkät resorit kun pelkäsin olevan jo pienet, mutta hyvin sopii, pituudessa on varaakin.
 Ja loppukankaasta tein kaksi kypärämyssyä Ottobren nettikaavalla.
Pohdin jo lisäpalan ostamista kylpytakkia varten, mutta hillitsin, en mä nyt tarvitse lisää kankaita.

2 kommenttia:

unisukka kirjoitti...

Tää kangas selvästi kietoi sut pikkusormensa ympärille :D Olen ite ollu iloisen yllättynyt Majapuun joustisten laadusta. Kivat samisteluvaatteet!

Anniini kirjoitti...

Pohdin kyllä olisiko pikkusormen kietomisen takana tuo laatu. Olen aiemminkin huomannut että kangas, joka tuntuu ja näyttää laadukkaalta on hiipinyt "tyykkään" listalle vaikka kuosi alunperin ei ollutkaan "pakko saada."

Kiitos kehuista!