keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Möller Omega-3 Pikkukalat

 Postilaatikosta löytyi mieluisaa postia Buzzadorilta. Kaksi pakettia möllerin Omega-3 pikkukaloja, osasin odottaa pakettia, koska tiesin päässeeni buzzauskampanjaan mukaan. Buzzadorina toimiminen tarkoittaa sitä, että saan ilmaiseksi kokeiluun erilaisia tuotteita, kokeilen niitä, joskus jaan ystävilleni kokeiltavaksi ja lopuksi raportoin niistä buzzadorille.  

Meillä käytettiin D vitamiinia päivittäin jo valmiiksi, nyt lisänä tulee tuo Omega- 3 .
 Kampanjainfon painavaa asiaa:
Mitä hyötyä Omega-3:sta ja D-vitamiinista?
Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle (DHA+EPA 250 mg/vrk) sekä aivoille ja näkökyvylle (DHA 250 mg/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita. Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.
Paketeista paljastui tällaisia levyjä viisi kappaletta, suositeltu päiväannos on 2 kpl. Oletin niiden olevan kovia ja kiiltäväpintaisia lääkemäisiä kapseleita, mutta ovatkin iloisen oransseja pehmeitä, hyytelömäisiä. Lapset tykkäsivät, kutsuivat karkeiksi ja kehuivat makua. Itselle tuote oli ehkäpä hiukan liian oranssi ja keinotekoinen, mutta ajattelin hyviä vaikutuksia ja nielaisin rohkeasti eikä ollu ollenkaan pahaa.


Tuotetta voit ostaa apteekeista ja päivittäistavarakaupoista ja tuoteperheen lisätietoineen löydät täältä.

Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua. Halutessasi saat minulta suoran linkin liittymiseen.  

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Mitäs teillä on näistä tykätty?

Anniini kirjoitti...

Lapset ovat aivan innoissaan ja muistavat joka aamu pyytää kalansa. Itse olen edelleen sitä mieltä, että ovat vähän liian oransseja ja tuttifruttisia. Kyllähän ne nyt syö vaikkei niin tykkäiskään, mutta ehkä silti mielummin itse söisin ihan tavallisia kapseleita. Lapsille huipputuote, varsinkin jos lapsi on sen sorttinen, että tarvitsee jonkun houkutuksen.