torstai 2. tammikuuta 2014

Merinovillaa


 Minulla oli onneksi jemmassa tämä viimevuotinen merinovillaneulos, tämänvuotiset kun suurin osa vaan vilisi silmissä ennenkuin ne myytiin loppuun. Mun herkut lähti ostoskorista. Sitten oli pakko korkata tämä vanha ihanuus ja tein nuorimmalle yöpaidan. Meillä on vanhan talon tapaan hiukan viileää enkä halua hänen öisin palelevan. Merinovillaneulos on tosi hyvä kutittamaton ja lämmin materiaali. Voihan tämän välivillapuvuksikin laittaa, mutta pukeminen tapahtuu kaula- aukon kautta niin kovin paksuja vaatteita ei saa väliin laitettua.Resorit on myllymuksujen merinovillainterlockia joka kulki peitetikkikoneen kantinkääntäjässäkin tosi kivasti.
 Meillä osataan riisua itse ja siksi laitoin napit taakse ettei tyttö saa niitä itse auki. Kukkanen rinnuksissa taas on merkki isille mitenpäin puku kuuluu. Toki sitä voi myös vähän imeskellä... Kaavana on paljon kehuttu villikko ottobresta.
Loput villat odottaakin jo ompelupöydällä saumurin huollon valmistumista ja vaatteiksi päätymistä. Jos se talvi vaikka joskus...

Ei kommentteja: