perjantai 3. lokakuuta 2014

Korvaavaa lyhyisiin hihoihin


 Molempien tyttöjen kaapit pursuivat liian pieniä paitoja ja tunikoita. Kesällä ei haittaa vaikka hihat olisivatkin liian lyhyet, mutta syksyn tullen se ei ole kovin hyvä juttu. Ensimmäisenä saksien alle päätyi helistinjoustis, keltaisilla hihoilla koko 116  ja helistinhihoilla 98. Ensikommentti lapsilta oli missä on piknni, mutta toivottavasti ne kuitenkin päälle kelpaavat.

 Kauan sitten leikattu apilafrotee Ines kasaantui pienelle, koko 104. Housut tästä kuosista taisin blogata jo aijat sitten mutta tämä odotti jotain helmatikkausta ompelupöydällä luvattoman kauan.

 Ihanainen hattarakekerit, ei riittänytkään hihoihin keskimmäiselle, onneksi varastoista löytyi sopiva kaveri. Kaverin avulla sain tytöille samistelut. Isompi koko 116 ja pienempi 98, molemmat kevään ottobresta.

 Peruspaita mekkojen alle, pinkkihän sopii kaikkeen ainakin tytön itsensä mielestä. Sydämet silityskalvoa, eka kokeilu. Kaavana funny sleeves, hihoissa on rypytykset ja näyttävät tällalailla hassuilta, mutta päällä tosi kiva.
 Silityskalvoilla kokeilin myös korjata reiät polvissa, Muutaman pesun ovat nyt kestäneet hyvin.

 Omasta vanhasta tunikasta hyötykäytin vielä tytölle liivariin etu- ja takakappaleen.