maanantai 17. marraskuuta 2008

Pikkujoulufiiliksissä

Meillä piti tänään olla ne pikkujoulut, mutta jouduttiin siirtää paikkaa koska poika sairastui. Ehdin jo laittaa joulua jonkin verran, mutta nautitaan niistä nyt itse. Kuvailen niitä kunhan kerkeän.

Meidän tapaamiset toimii nyyttäriperiaatteella, jokainen vie jotain. Mä teen uuniriisipuuron. Manteleita ei ollut, mutta laitoin cashewpähkinän. Ajattelin antaa jonkun pienen jutun sille joka sen saa. Mä en oo vielä keksinyt mikä se olisi, mutta on tässä vielä pari tuntia. Sovittiin nyt, että jokainen vie pikkulahjan, jotka laitetaan samaan koriin ja jokainen saa valkata yhden paketin itselleen. Minä tein pienen kranssin lahjaksi, pitää vielä pakata se kauniisti.


Tässä kuva kranssista. Halkaisija noin 10- 15 cm. Piti ottaa kuva myös peketista, mutta unohdin. Pakkasin sen viininpunertavaan paperiin ja koristelin paketin parilla kanelitangolla ja hamppunarulla.


Tämän pienen kynttilän koristelin pähkinän löytäjälle.Tämän kynttilän sai kiitokseksi ystävä, joka kuvasi pojasta valokuvaamotasoisia kuvia ison kasan.

Ei kommentteja: