lauantai 28. helmikuuta 2009

Kirppuja

Hurjan pitkästä aikaa kirjoittelen, ajatukset on vaellelleet jossain ihan muualla, enkä ole pystynyt tähän keskittymään. Olen saanut väliajalla toisenkin lukijan, kiitoksia.

Täällä on kuitenkin tapahtunut kaikenlaista vaikken päivittänyt olekkaan. Piipahdettiin yksi sadesunnuntai kirppiskierroksella oikein koko perheen voimin. Olikin oikein löytöisä retki. Tässä esittelen Pörpiäisen saaliin, omiin löytöihin palaamme seuraavaksi.

Pörpiäiselle löytyi pöytä ja puuankka. Puulelut on kivoja, ainakin äiti tykkää, ne on jotenkin sympaattisemman näköisiä kuin muoviserkkunsa ja eiköhän noi aikaakin kestä hippasen paremmin. Pöytä oli myös kiva löytö, iskuja on saanut, varsinkin reunoihin, mutta aika pienellä panostuksella tuosta saa melkein uudenveroisen ja äiti tykkää kauheasti tuosta koristemaalauksesta. Tukevakin on, Pörpiäinen voi huoletta nousta seisomaan sitä vasten ja nojaillakin kunnolla. Pörpiäiselle on suunnitteilla oma pikku nurkka johon pöytäkin löytää tiensä kun se valmistuu.


3 kommenttia:

johanna kirjoitti...

Toi on ihana tuo pöytä,se on mallia Kakola,meillä Venlalla saman sarjan tuoli:) mä kans haluisin luonnollisesti tuollaisen pöydän ni olis samaa sarjaa..

Anniini kirjoitti...

Mäkin tykkään, iskujahan se on saanut reunoihinsa ja lastulevyä on hankala korjata, mutta mulle käy tuollaisenakin. Eikä hinta huimannut päätä =)

Anniini kirjoitti...

Mä kerron sulle ekana jos joskus aiotaan luopua =)