perjantai 5. kesäkuuta 2009

Onkohan tähän joku diagnoosi kun ei osaa lopettaa???


Nimittäin vaippojen ompelua, on se vaan niin kivaa. Tässä taas sekalainen seurakunta valmiita. Ekana sivunepillinen sisätäyttö, päällä kuviovelour, sisällä ruskea velour, välissä valkoinen joustofrotee. Koko S. Tämä muutti jo uuteen kotiin Pörpiäisen tulevalle pikkuserkulle. Sinne meni toinenkin, joka jäi epähuomiossa kuvaamatta.


Parivaljakko, päällä talvifrotee, sisällä polyestermokka ja toisessa ruskea velour , välissä valkoinen joustofrotee. Eka kokoa M, toka L. Nepilliset molemmat.Tää pari on Pörpiäiselle yövaipoiksi, kun vanhoista vikkuu peppu, enkä halua ajatella mihin mahdollinen aamutuotos päätyisi niistä... Molemmat kokoa L, sivunepillisiä sisätäyttöjä. Ensimmäisessä päällä kisukuvioinen bambu, sisällä ruskea pallobambu ja välissä valkoinen joustofrotee. Toisessa päällä ruutubambu ja sisällä ruskea kisubambu, välissä samaten valkoinen joustofrotee.


Samaan yövaippakastiin Pörpiäiselle. Sivunepillinen, sisätäyttö kokoa L. Päällä ihana dinoflanelli, sisällä valkoinen kuivaliinaneulos ja välissä valkoinen joustofrotee. Tässä poikkeuksellisesti vain kolme neppiriviä, kun vaniljanväriset nepit loppu kesken, lisään sitten tarvittaessa yhdet.


Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä mummut kaavalla tehty sisävaippa, joka ei sovellu meidän huusholliin. Malli on jo matala Pörpiäiselle ja sisäpuolen polyestermokka ei ole meidän subtrooppisen huushollin materiaali. Se on niin tiivistä etten saa niitä vaippoja kuivaks ja ne alkaa haisee, kun sitä kuitenkin on joskus tullut ostettua käytin sen nyt pois ja unohdan koko materiaalin olemassaolon. Päällä raitabambu fleece ja välissä flanelli + kaksi kertaa bambucollege imuina keskellä. Söpöinen tuo kyllä on röyhelöineen, mutta kuivausrummun tarvitsee toimiakseen kestovaippailun edistäjänä, eikä vähentäjänä.

Ei kommentteja: