perjantai 5. kesäkuuta 2009

Yli tuhat käyntiä, sen kunniaksi toinen samana päivänä =)

Wau, täällä on oikeesti käyty lukemassa yli tuhat kertaa =). Kiitoksia kaikille ja kommenttia saa laittaa, on ihan kivakin tietää vähän ketä täällä luurailee ja mitä mieltä ootte (ei pliis enää vaippoja?) =). Oon mä muutakin ommellu kuin pelkkiä vaippoja. Vaatteita on Pörpiäiselle (ja jollekkin muullekin, kun tuli aivan liian isot) valmistumassa pinkka ja nämä tein yksi ilta. Keittiössä hengaili muutama purkki ärsyttävästi ilman kantta. Ompelin niille kannet, tadaa.2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Saa vaippoja esitellä, aina kateellisena ihailen. Ite en kauheesti esikoisellekaan ommellu, muutaman. Mutta "esittelyvaipat" kylään ja neuvolaan oli aina ostoversioita x).

Hauskoja kansia, hyvin sellaisia Mummo-Ankka-tyylisiä hillopurkkeja. Paitsi että pitäis varmaan olla punaruutuisia, lienee perinteisempi. Tuollahan tavalla vois antaa jotain pientä lahjaksikin, meillä kun on PALJON lasipurkkeja (just eilen vein osan lasinkeräykseen), kannet vaan ja tavara sisälle. Persoonallinen lahjapakkaus olisi ihan varmasti.

Anniini kirjoitti...

Nyt mä oon jo uskaltautunut esittelemään omatekemiäni vaippoja ihan neuvolassakin. Mut johan noita on tullut tehtyä "muutama". Kauan meilläkin oli ostovaipat käännytykseen ja esittelyyn =). Kun ekan kerran näin ostovaippahirviön, joka oli kiireessä tehty ja kamala kuin mikä aattelin et ei mun ainakaan huonompi ole.

Punaruutuisia ajattelin jouluksi värkkäillä, nyt ei voinut kun ei keittiöön sovi... Ai miten niin turhamainen?