keskiviikko 19. elokuuta 2009

Sain kolme palaa kangasta...


Kaksi fleeceä, yhden paksun muovisen tuntuisen kankaan ja tarraa. Lisäsin siihen lisää kangasta, kuminauhaa, neppejä, nyörin ym. Ja lopputulos on esiteltävissä.


Kaksi taskuvaippaa. Päällä pul, sisällä keltaisessa kuivaliinaneulos ja vihreässä valkoinen fleece. Kiinnityksenä molemissa nepit keltaisessa valkoiset ja vihreässä limet. Keltainen sivukiinnitteinen, vihreä etukiinnitteinen, tasku molemmissa takana. Pulit ja kuivaliina omista varastoista.

Pepun puolelle aplikoin kissan ja hiiren pilkullisesta fleecestä =).

Kolme fleecetaskua, joita voi käyttää myös kuorena. Kun taskuun laitetaan imut, toimii tämä sisätaskun tapaan ja jos laitaa sisävaipan ja tämän ilman imuja se toimii kuorena. Kiinnityksenä tarrat. Alemmat pientä kokoa NB -S , ylempi noin M.

Yksi sisältä.

Vaipanvaihtoalusta ja vaippapussi syntyi kun en uskaltanut muovisen tuntuista kangasta käyttää vaippoihin. Aplikoin vaipanvaihtoalustaankin hiiren.

Sisältä avattuna.

Ulkopuoli avattuna.

Vaippapussi kera kissojen ja hiiren.


Pieni pussukka, esim. siteiden kuljetukseen ja äidille kaksi paria liivinsuojia. Liivinsuojissa ihan kuivaliinaneulos, paksu flanelli ja fleece.


Jämistä tein vielä pikkuhousunsuojan ja päiväsiteen, mutta koska saumuri ei suostunut yhteistyöhön on jälki sen näköistä etten voi antaa näitä toiselle. Omaan kaappiin päätyivät. Pikkuhousunsuojassa kaksi imuflanellia ja päälikerrokset, päiväsiteessä kolme imuflanellia ja yksi kokoflanelli päälikerrosten lisäksi. Kiinnityksenä nepit.

Toivottavasti tilaaja on tyytyväinen ratkaisuihini. On vaikea tehdä, kun en itse ole puhunut tilaajan kanssa vaan hommassa toimi parikin välikättä.

Ei kommentteja: