sunnuntai 23. elokuuta 2009

Vaihtokauppaa

Tämä vaippa valmistui vaihtokauppaan. Keräilin florakoodeja, että saisin muumimukin, muutama jäi uupumaan ja tämän tilaajalla oli muutama ylimääräinen. Muutama koodi tarvitaan vielä, niin saan mukin lunastettua.

Vaipassa on päällä flanelli, koko alalla paksu valkaisematon flanelli ja kaksi tiiman malliin ommeltuna keskellä, sisäpuoli turkoosi coolmax. Kiinnityksenä tarrat, aplixia. Aika herkku mun mielestä, pitääkin meidänkin tulokkaalle tehdä samanmoinen mutta pienempi. Tämä on kokoa L eli olisi vasta vuoden päästä käyttökokoinen.
Jämistä taas siteet. Isompi yö/ jälkivuotoon ja toinen päiväside. Flanelli ihoa vasten, kokoa alalla yksi paksu flanelli ja imuissa 3-4 flanellia. Kosteussulkuna kaksinkertainen fleece ja kiinnityksenä nepit. Mun pitää keksiä joku muu tyyli tehdä noita, kun saumuri ei ompele noin paksua siististi, taas jäi omiin varastoihin.

2 kommenttia:

Olen kirjoitti...

voi kun suloinen toi nalle puh-frotee. vai oliko se froteeta?;) muutenkin olet ahkeroinut ja saanut paljon aikaiseksi.

Anniini kirjoitti...

Trikoo, mutta suloinen silti =). Otin sen joskus unipussia varten, mutten saanut sitä tehtyä ensin ja tein sen lopulta muusta. Tota on vielä jäljellä, pitää keksiä sille muutakin käyttöä. Nyt on kauhee ompeluinnostus päällä ja uutta valmistuu koko ajan =)