perjantai 14. tammikuuta 2011

Kevättä köökiin

Keittiön pikkutaso sai uuden asetelman erilaisista pulloista ja parista koeputkesta. Joulun orkideoista katkenneet kukat laitin ilahduttamaan veteen. Koeputket olivat jo kerran kirpputorilla myynnissä, mutta onneksi eivät menneet harmi vaan, että hajoitin toisesta lasin.


Lipaston päälinenkin uusiutui ja lipasto vaihtoi seinää, nyt tuntuu näin päin taas hyvältä. Mulla ois kauhea talokuume päällä, pitänee vaan vaihdella näitten huonekalujen paikkaa, se on helpompaa kuin kokonaan muuttaminen. Ja vois lopettaa noiden toinen toistaan ihanampien sisustusblogien lukemisen ja nauttia omastaan. Vaikka ihan pikkuinen lisätila ei olisi huonosta, keittiöön ja eteiseen sitä haikailisin, mutta onneksi pian on kesä ja molemmat näistä siirtyy pihalle.

Lipaston päälle toin piharakennuksesta vanhan ikkunanpokan, kiinnitin siihen mummin kutoman pitsiliinan ja rakkaita tai merkityksellisiä valokuvia. Vaaka, pieni lasinen kulho ja hyasinttien kippa kirppislöytöjä, eri aikaan löytyneitä ja osa täällä esitettyjäkin. Kannu isännän metsälöytö. Pitsi myöskin mummin virkkaama. Sintit sai jäädä, kun pukkaavat lisää kukkia.

Hedelmät kerrosvadillaan ja kirppisliina.

Isännän viimesyksyisen sienireissun saalis =) Puhtaaksi tuota ei enää saa, mutta kaunis on ja kertoo tarinaa. Sipulikukkia tähänkin haikailen, kunhan kerkeän hakemaan.

5 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Äitini vinkkasi juuri aineesta, jolla jopa vuosien aikainen ruoste lähtee astioista! Sampo nimeltään ja löytyy ainakin rautakaupasta, jollei jopa Prismastakin.

Anniini kirjoitti...

Hei, tuota pitääkin etsiä ja kokeilla, jos sittenkin saisin kannun puhtaaksi =) Kiitos neuvosta.

Anniini kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anur kirjoitti...

Oikuin kaunis tuo pöytä ja pullot ja putelit :)

Anniini kirjoitti...

Kiitos =) Pienellä vaivalle sen ilmettä saa kivasti muutettua, leikkelin pulloihin amarylisten viimeiset kukat ja katselin kaupassa leikkokukkiakin "sillä silmällä", ei oo mahdottoman kallistakaan kun kaikissa ei tarvitse olla samaan aikaan sisältöä.