tiistai 18. tammikuuta 2011

Maanantaihaaste venahti

Tämän viikon haastekankaaksi valitsin tämän huutonetistä kauan sitten huutamani bambusilkin (luultavasti). Kuului johonkin pakettiin, josta halusin muuta. Lopulta tuhosin kyllä tämän lisäksi kaikki merinovillatkin, niistä myöhemmin lisää. Ihan valmiiksi eivät ehtineet, tarkkasilmäiset huomaavat neulat helmoissa ja bloggauskin jäi tällepäivälle eileisen jäätävän migreenin takia, mistähän sekin mut taas löysi, noh seittemältä sänkyyn ja yöllä herätessäni päänsärky oli pois ja vei unen mukanaan =)

Kuvat väärinpäin, eli aloitin alinna olevasta paidasta ja jämistä sain itselleni vielä ohuen kypärämyssyn pipon alle.


Tosi ohutta luirua tämä kangas ja siksi oli tosi hankala ommella. Ei meinannut saumuri olla ollenkaan kanssani samaa mieltä, saumat eivät ole huippusiistit vieläkään, mutta kelpaa minulle. Pikakokeilun jälkeen ihana lämpimän tuntuinen kangas ihoa vasten, oli oikein ylellisen tuntuista, tästä taitaa tulla lempialuspaita lopputalveksi. Kaava suuri käsityö 1/10 tapojeni mukaan runsain muutoksin, pidensin ainakin helmaa ja kavensin hihoja, taisin niitäkin pidentää.

Haasteen alku löytyy siis täältä

2 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Hieno kypärämyssy! Ja hyvä paita. Varmasit lämpimät :)

Anniini kirjoitti...

Tänä talvena on tarvittu lämpöä, varsinkin tällaisessa vanhassa harvassa puulämmitteisessä kodissa =)Miksiköhän en aiemmin ole tajunnut itselleni noista tehdä. Merinovillaneuloskin on aivan ihanaa ja lämmintä, mut mä oon aina tehny siitä vaan lapsille. Seuraavaksi tilaan myös itselleni.