maanantai 10. tammikuuta 2011

Maanantaihaaste vol 1

Lupasin osallistua Paapiiblogin kangasvaraston pienennyshaasteseen . Maanantaisin bloggaan jotain mihin käytän kaapissa kauan marinoituneita kankaita. Aloitin parista puuvillan palasta. Muumi on vanhaa aluslakanaa, ostin sen kirppikseltä pojalle, mutta se olikin ihan omituisen mallinen ja kokoinen, ei käynyt meille alkuperäiseen tehtäväänsä oikein mitenkään. Kissaa olen joskus itse ostanut liian pienen palan mihinkään, mikälie ajatushäiriö se oli. Ja puput ovat esikoisen mummulalakanan jäännöspala. Kaikkia kyllä on tuossa vielä valmiiksi leikattuna, mutta ompelemattomana, lupaan parantaa tapani seuraavaan maanantaihin mennessä =)


(Joo, tämä on vinottain, mutta kokemuksesta tiedän, että kun blogger alkaa tän asian kanssa tökkimään siihen ei auta mikään(tai jos auttaa, niin kerro se mullekkin pliis))


Neuvolakortin kansia siis kuusi kappaletta, kahdet meille, kahdet meni jo lahjoiksi ja kahdet lahjakaapin uumeniin odottamaan sopivaa hetkeä pompata esille. Ohje upeasta villapata kiehuu blogista. Hiukan taisin ohjetta soveltaa niinkuin tapoihini kuuluu.

3 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Iloisia pussukoita. Kivempi korttia kaivella noista kuin muovikuoresta. Ja kiva lahja-idea vauvaperheelle.

PaaPii kirjoitti...

Kivoja! Neuvolakorttien kannet on meilläkin vielä tekemättä. Hyvä idea pienille tilkuille! :)

Anniini kirjoitti...

Huomaan hymyileväni nyt joka kerta kun kassista kaivan kukkaroa kun noi siellä vieresä luurailee. Pieni, mutta näköjään kiva asia. Oli kiva antaa niitä myös lahjaksi, kun en niille on lapsiperheissä ainakin käyttöä.