sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Omalle pojalle jouluksiLiian pitkä tuli, menee varmaan syksyllä, nyt pohdin teenkö vielä toisen lyhyempänä. Mulla on paha tapa leikata aina niin pitkää kun kankaasta tulee, tai pohdiskella että mitä siitä lopusta saa jos nyt leikkaan tästä ja tästä. Toikin 5 ylimääräistä senttiä ois ollu laatikossa aika turha, mutta liikaa lahkeissakin, vaikeaa. Kaava Viimevuoden viimeisestä ottobresta, mutta ilman hihoja ja muutenkin yksinkertaistettu, niin ja pidennetty =) ja lahkeisiin tein tollaset levennykset.

Ihana vetoketju myllymuksuilta.

Oikeat taskut, hyvin onnistui ensimmäisiksi.

Apinoita, suloisia ja nämä värit on nyt aika namut mun mielestä. Keltainen, ruskea, vihreä, ne häviää kaapista ekana.


"Tästä Onni tyttää", sanoi poika kun paidan näki. Paita oli pari kolme kertaa päälläkin vaikkei helmaa ollut vielä viimeistelty. Äitikin tykkää.

Joustofroteeta, kauan himoitsin tätä myllymuksujen sivuilla, mutta aina oli loppu. Kun vihdoin sain sitä pesin ja kutistin sen, siitä asti on makoillut kaapin pohjalla ja nyt tää paita on jotenkin... plaah, jotain puuttuu. Pitänee koittaa vaikka aplikoida siihen joku kuva.

Tuomas veturi paidan äiti suunnitteli yöpaidaksi, mutta poika ylensi sen jokapaikassakokoajanpaidaksi, hyvä kun pyykkiin sai laittaa. Noh, saaja tykkää, sehän se pääasia on =) Trikoot jättirätin palalaarista. Housut pitäisi tähän vielä tehdä, jos se öisin saisi olla päällä, joku on kutistanut pojan housuja. Niin ja paita on suora, tarkistettu, kuvaaja ei osannut.

Ei kommentteja: