sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kevät, tule jo

Nämä aurinkoiset päivät eivät ollenkaan vähennä intoa ja kaipuuta... Pitäis jo päästä kasvattelemaan sitä ja tätä ja tota. Siemenkuvastoa on plarailtu ahkerasti, vanhat siemenet tutkittu ja uusien hankintaa suunniteltu. Järkevää olisi kuitenkin malttaa vielä hetki... Onnelsi aina voi fiilistellä ja valmistella.
Kurkistetaapas sisälle.

Nostin laatat kaikki ylös ja tasoitin lattian uudestaan, ja asettelin laatat uudelleen. Laitoin laatat nyt tuohon keskelle, hukkaan ne reunoilla menee kun joku kuitenkin tuppaa sinne sellaisen viidakon ettei reunat edes näy.

Puulatikko pääsi tähän ja sai sisälleen saavit ja ämpärit vedentarvitsijoita odottamaan.


Kannutkin odottaa jo. Noh, kaffelle sinne voi jo mennä kunhan pesee pöydän ja tuolit. Taidankin tehdä sen seuraavaksi. Aurinko lämmittaa jo niin, että siellähän on lämpöistä kaffetella.


2 kommenttia:

*marjuska* kirjoitti...

Kiva nähdä kuvia kasvihuoneesta. Mun kasvihuone on vielä niin hangen sisässä ettei puhettakaan että sinne sisään vielä pääsisi.:-) Täällä Oulun korkeudella siis.
Täälläkin on jo poltetta kasvatteluun. Siemeniä tilasin jo ja ensimmäiset pitemmän esikasvatuksen vaativat pääsee multiin kunhan posti ne tuo.

Anniini kirjoitti...

Kiva, että joku muukin tykkää kasvihuonejutuista =). Eka kuva antaa vähän väärän kuvan meidänkin lumitilanteesta, kasvihuoneessa on kahden lecaharkon korkuiset rappuset tuossa edessä ja sen takia oven saa jo auki =) Sinne mennessä tuli isännän 45 saappaista joka askeleella lunta saappaaseen, mutta kun sisään oli päästävä. Nyt oli taas luvattu viikko plussaa niin kaipa nuo nietokset tuosta katoaa ja kevät voittaa =) Pian siis =)