maanantai 3. lokakuuta 2011

Tuunaus & Ikasyrin salainen

Sain laatikollisen tyttöjen ja poikien vaatetta omille ja ystäville jaettavaksi. Osan vein lahjoitukseen sopimuksen mukaisesti ja joitain kaivelin tuunauslaatikkoon. Nää housut otin ekaksi käsittelyyn. Harmi kun ei tullut otettua lähtötilanteesta kuvaa. Housut ovat kokoa 92/98, mutta leveyttä oli siunaantunut enemmän kuin esikoisen 110 housuissa. Tein kestoprässit ja kavensin reilusti. Otin kuminauhaviritykset pois ja laitoin nauhat villapalloineen tilalle.

Iinulta tilattua nauhaa vielä lahkeeseen ja valmiiksi tuli.

Tuli tytön lempparihousut, ehkäpä noiden syötävien pampuloiden ansiosta.

Ikasyrin salaisista paketeista oli ainakin fb:n kangashamsteriryhmässä paljon kysymyksiä. Itse otin kaksi pakettia ja olen kovin tyytyväinen. Tässä kuosit, muut trikoota paitsi sininen tähti velouria. En mittaillut määriä, mutta reilusti enemmän mitä tuolla hinnalla olisi saanut muuten ostettua. Osa oli kakkoslaatuista, mutta ei mitään pahoja virheitä. Punahilkka oli likainen, lähti puhtaaksi ihan normipesussa, siinä oli myös keskellä sellainen raita, yksi silmukka menee ikäänkuin väärin, saa helposti kierrettyä. Numerot oli pakanloppuja ja reuna oli aivan vino ja parissa oli vaakana samaa raitaa kuin punahilkassa. Muissa en nähnyt vikaa, mutta en kyllä kovin paljon ole syynäillytkään, noi mitä mainitsin näkyi selvästi, mutta on helppo kiertää ompeluissa. Katsotaan innostunko vielä mittaamaan kokonaismetrimäärän.


Nämä tuli hetki sitten myllymuksujen penkojaispäiviltä. Ylhäällä trikoota ja alhaalla villajoustofroteeta.

Ja nämä velourit kangastukusta ja paikallisesta. Lisäksi vielä vaaleanpunainen ja ruskea, mutta ne oli jo tässä kohtaa leikkautuneet vaatteiden osasiksi ja esitellään valmiina.

Ollaanko kaikki yhdessä itä mieltä ettei tämä ompelija hetkeen osta kangasta???

1 kommentti:

*marjuska* kirjoitti...

Kivasti tuunatut pöksyt ja aikamoinen kangaspino hankittuna ihania kankaita. Heitin sulle muuten tunnustuksen. Käy kurkkaan mun blogista.