torstai 9. helmikuuta 2012

Ensimmäinen muruni

Jääkarhumurut

Meni hassusti päin, kun nämä tein tilkuista, viimeisenä. Tumput ulkorukkasten alle tai muuten vaan lämpimämmällä pidettäväksi, yksinkertaiset. Kaava oli ottobren viime kevättalven numerosta, pidensin kyllä ja taisin vähän kaventaakin.


Tätä varten murun ostin. Pojalla ei ollu kaapissa enää sopivia päälipaitoja/huppareita. Huppari tästä piti tulla, mutta ei riittänytkään metri enää siihen. Isompi poika jo. Olisi muutenkin kannattanut tilata joko 20 senttiä vähemmän tai enemmän, nyt kankaasta jäi jäljelle vain inhottava soiro. Pitää muistaa kun seuraavaksi pojalle tilailee.

Pipo jämästä, tosin tuli liian pieni =( Pikkusiskolle menisi, muttei poika halua sitä hänelle antaa. Taidan kokeilla jos jämien jämistä saisin vielä toisen pipon, isomman ja laitan tämän lahjakaappiin odottamaan sopivaa sankaria.

Monessa blogissa olen murua lukenut kehuttavan ja pitää kyllä yhtyä. On ihan koko hintansa väärtti. Ihanat kuosit, napakkaa, lämmintä, helppo ommella. Pesun jälkeen olisin voinut huolellisemmin kuositella, nyt oli hankala leikata kun oli vaan heittänyt oven päälle ja vähän muka kuositellut, mutta ensi kerralla muistan senkin.  Varmasti tilaan uudestaan. Onkohan noi kuosit liian lapsekkaita, jos äitikin tahtoisi tällaisen hupparin...