tiistai 18. syyskuuta 2012

Prinsessaa ja kärpässientä

 Kaksi peruspaitaa samalla Let´s party kaavalla kuin se joustofroteinen muutama postaus takaperin. Näistä otin leveyttä hiukn pois ommellessa, oli sen verran leveän näköiset. Kärpässieni 98 ja prinsessa 110, se ei hämmästuksekseni ollut kauhean iso, voi jo käyttää, hihat käärittyinä.

 Tämä liandlon prinsessakangas kuului pakko saada kategoriaan. Ensimmäisestä erästä jäin nuolemaan näppejäni, toisella kerralla onnisti kun päivystin koneella odottaen kaupan päivittävän sen sivuilleen. Metri sitä kotiutui ja metri on jo leikattukin, yksi vaate ainoastaan vielä ompelematta.

 Minnie liivihame 92 leveydellä ja 98 pituudella, olisi saanut pidentää vielä vähän ja mielestäni tuo yläosa olisi voinut olla lyhyempi, tai resoriosa korkeampi... Kiva perusvaate kuitenkin. Olikohan kaava ottobrestä 6/10.
 Kärpässienikangaskin kuuluu ihan suosikkeihin, yllättäen tämä väri oli mieleisempi, toinen minkä tilasin oli limepohjainen.
Minnie sopii myös tämän kanssa.
 Ja prinsessasta hassu mekko ineksen (ob 6/10) kaavalla. Lisäsin pääntiehen pisarahalkion ja helmafrillan, muttei se mielestäni rypyttynyt tarpeeksi niin surautin joukkoo framilonin, nyt rypyttyy jo liiankin kanssa... Noh päällä ihan hauskan erilainen ja tyttö luonnollisesti näkee vain prinsessat ja linnan.

 Näitä pienen päähän sopivia pipoja tuli kaksi ja lisäksi ruttupipo kuvassa esiintyvälle kolmeveelle.1 kommentti:

Anu kirjoitti...

hurjan kiva tuo prinsessakankaasta tehty hame! Ihanasti pussittaa juuri pehvan alle =)