sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Ensimmäinen mekkotehdas

 Sain kesällä nimpparilahjaksi Mekkotehdas kirjan. Oi, miten ihana ja kaunis ihan kirjana, ihania mekkoja ja muita ohjeita. Kaavoja iirtelin jo useamman, mutta paininjalan alle pääsi vasta eka Orelma velourisena versiona, itse lisäämilläni resorihihoilla, koko 98/104. Velouri tuli ikasyrin salaisessa paketissa, ihanan pehmeää ja laadukkaan tuntuista. Kaava olikin aikas leveä ja paksusta kankaasta se oli hurjan tönkön oloinen, niimpä keksin ommella siihen prässejä, näin sain ympärysmittaa kavennettua kymmenisen senttiä mallin kärsimättä.
 Nykyään kaikessa pitää tytöllä olla tasku, sellainen siis tehtiin. Taskuun ommeltiin pätkä kilttiä kettunauhaa ja helmaan kaksi pätkää.
Piukat resorihihat pussittaa kivasti Orelman omat, aika leveät hihat. Näin jossain marketissa tutan ihanan tunikan jossa oli isot pussit hihan yläosassa ja se oli koottu resorilla. Melkein ostin tunikan pienemmälle tytölle, mutta se olisi ollut noin pienellä epäkäytännöllinen ja hintaakin oli mielestäni liikaa. Se kuitenkin kiusasi niin, että palasin useita kertoja sitä hiplaamaan. Isolle tytölle siitä ei ollut kokoja ja sitten keksin tehdä sellaisen itse. Eihän tässä samoja värejä ole, mutta tykkään tästä yhtä paljon, ihana, ihana, ihana ja itse tehty <3 br="br">

4 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Kiva idea nuo laskokset, tykkään lopputuloksesta paljon :)

eitsu kirjoitti...

Voi miten hauska mekko. Ihana idea nuo prässisaumat! Resorihihat on kans tosi kivat!

pau kirjoitti...

Ihan superhieno! Tein juuri äsken blogipostauksen omasta ensimmäisestä Mekkotehdas-mekostani. Tosi kiva idea nuo resorihihat, täytyypä pistää korvan taakse!

kuperkeikkakoti.blogspot.fi, tervetuloa kurkkaamaan Alina-mekkosta!

Red Dragon kirjoitti...

Kaunis mekko!