keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Sekalaiset jämät postaus

 Kamerassa tuppaa aina olemaan kummallisia yksittäisiä ompelusten kuvia, joita ei oikein osaa laittaa yksiskseen, mutta on vaikea niitä muihinkaan yhdistää. Tässä siis sekainen säläpostaus kahden kuukauden ajalta. Ylimpänä kaksi pipoa, ihanuudet on minulle itselleni. Kaksi ehkä suosikkitrikoota.
 Kalsarikokeilu poikaselle. Kiva malli, menee hyvin hukkapalojakin.
 Pipo pojalle. Kankaanväritysintoa löytyy. Tässä väritti noita tähtiä ja suunnitteli pipon sen jälkeen.
 Saimi kaavan testaus pojalle, koko 110. Olisi saanut olla isompi, mutta kyllä näitä käyttää keritään. Taskut ei kuulu kaavaa, mutta ne pitää olla, taskuissa aita trikoo Paapiilta.

 Vaipat, leikattu varmaan 2009, pöllöä lukuunottamatta, se meni kaverille pyynnöstä. Samaan syssyyn ompelin kasaan laatikossa kierineet palatkin. Näissä kaikissa sisus fleece ja kiinnitys tarrat.
 Hupsis housut pienimmälle, siinä hän jo tahtoo ne jalkaan ja siksi seisoo päällä. Ihana malli, samaan aikaan lökö kuitenkin nilkoista tiukka, loistava tuollaiselle kävelyä harjoittelevalle.

Housuja ihan itselle. Minulla oli Me&I veluurit, jotka kulutin niin loppuun kun kehtasin. Nyt ne leikkautuivat kaavoiksi ja tein itse parit uudet. Sydänvelour ja tummansininen interlocktrikoo ikasyr. Noista sinisistä tein tahallaan niin pitkät kuin kankaasta sai, aika kivat tuli. Kangas tuli jostain salaisesta paketista ja oli vaikea tehdä siitä mitään, tämän kun sain päähäni niin tiesin nyt keksineeni sen jutun. Käytössä näkee kestääkö toi miten, vielä ainakin on ihan kuosissaan housut.

Ei kommentteja: