maanantai 14. lokakuuta 2013

Jeeppi

 Metsolaan lähti tilaus pitkästä aikaa. Siellä sattui sopivasti olemaan jokaiselle lapselle joku kangas, pojalle tämä jeeppi. Ostin tätä jeeppi kangasta joskus trikoona, siitä piti tulla pojalle paita, mutta teinkin isille kalsarit ja poika oli luonnollisesti hyvin loukkaantunut asiasta. Nyt jeeppi oli tullut joustofroteena ja koska se kestää, kestää ja kestää napsuttelin sitä pätkän, 60 senttiä taisi olla ja tein pojalle hupparin. Joskus tein samaiselle pojalle metsolan traktorijoustofroteesta paidan ja se käytettiin niin, että hihansuuresorit vaihdoin ainakin kerran kun kului puhki, silti frotee oli vielä ihan hyvää. Ajattelin tämänkin olevan sellainen hyvin pitkäaikainen vaate.


 Kaava on funny fox ottobresta, tein koon 116 ja se oli ihan sopiva, helman taisin leikata kankaan riittävyyden mukaan. Pitkäikäisyyttä hain vielä pitkillä hihansuuresoreilla.

 Taskuissa ja hupussa on Ikasyrilltä ostettua liikennemerkkikangasta.

Loppukankaan silpuin vielä kalsareiksi ja palasta ei jäänyt yhtä ainoaa kokonaista jeeppiä.  Kangas tuli siis käytettyä hyvinkin tarkkaan. Nämä onkin niitä parhaita ostoksia, kun paketin haettua kankaat on pestävä heti ja kuivurin lopetusta odotellaan sakset kädessä, sitten vielä ompelee kankaan heti kokonaan. Ne hyllyssä inspiraatiota odottavat kun helposti kadottavat sen ihan kokonaan hetken ajan odotettuaan.

Ei kommentteja: