tiistai 2. kesäkuuta 2009

Pihakuvia


Kyllä mulla aina kamera on mukana ja kone täynnä tänne tarkoitettuja kuvia, tää koneella istumisaika nyt vaan on kortilla. Siksi nämäkin kuvat on oikeestaan kevättä, meillä ainakin on ollut ihan kesä viime päivinä. Mutta, kukkakuvia, olkaa hyvät.


Ihana, valkoinen lemmikki löytyi vuohiaitauksesta juuri ennen kuin vuohet saapuivat. Siinä oli yksi varsi ja kukka kun sen tohon torppasin, vähän villiintyi penkkiin päästessään. Tykkään tosi paljon.

Karkulainen, väärällä puolella penkkiä.


Voiko olla kauniimpaa kuin saniaisen alut keväällä?Näettekö upean isokukkaisen vaaleanpunaisen narsissin? En minäkään, aina mä menen näihin uutuksiin ja odotan kaikkia ihania juttuja. Tämä isokukkainen vaaleanpunainen narsissi tuli vaaleankeltaisena ja kukat on samaa luokkaa kaupassa myytävien pääsiäisnarsissien kanssa... Ehkä mä nyt taas muistan, hetken...


Huussin käsienpesupaikkakin avasi kesäkauden. Myöhempään kuin koskaan ennen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kukkaruukku puuttuu vielä ja kukat siihen, mutta kun kerkiän niin valmistuupi loppuun. Huussiakin pitäisi ehostaa, ehtisiköhän jossain välissä?

2 kommenttia:

onnekas kirjoitti...

Tuo käsienpesupaikka on aivan ihana! Pidän kovasti tuosta tunnelmasta joka kuvasta välittyy. Tuollainen paikka pitää itsekin saada vielä joskus omalle pihalle..

Anniini kirjoitti...

Kiitos =). Itsekin tykkään ja on ihan jokapäiväisessä käytössä näin kesäisin kun pihalla touhutaan on kiva pestä välillä kädet, mutta sisälle on pitkä matka. Ja kyllä me siellä huussissakin käydään =). Nyt ostin siihen kukat, mutten saanut portulakkaa, jota on ollut joka vuosi. Niistä löysin värejä vain keltaisen ja rumanoranssinpunaisen, eikä ne kelvanneet. Nyt on ihan mehikasvit, jotka pääsevät perennapenkkiin kesän loputtua.