torstai 28. heinäkuuta 2011

Tuunailuja

Mitä saa aikaiseksi kun yhdistetään pari superihanaa, mutta valitettavasti kaikkeen liian pientä kankaanpalaa ja lapselle epäsopivat farkut?

Leikkasin esikoiselle epäsopivista ja siksi käyttämättä jääneistä farkuista lahkeet pois ja ompelin helman kankaasta, joka oli joutunut "eisaaenäämitään laatikkoon" (miksi ne muten pitää aina säästää???). Helma on tehty viidestä erilevyisestä palasta, mutta sain saumat mielestäni aikahyvin hävitettyä tuonne. Tykkään kankaasta tosi paljon ja olen superiloinen kun sain sen käytettyä. Hienosti kuvattu kun näyttää vinolle, kyllä se ihan suora on.

Kolme nappia tuomaan mielenkiintoa.

Takaa. Mietin toisen taskun vaihtamista kukkakankaasta tehtyyn, muttei riittänyt. Läpän voisi saada... Hmm. Hetken kestää ennen kuin tää meidän neidille menee, mutta laitoin kaappiin odottamaan, toivottavasti tykkään (ja neiti tykkää) vielä kun koko on ajankohtainen. Farkut oli 104, mutta sen verran leveät,että voisi mennä 110 käyttävälle.

Toista kangasta oli hiukan enemmän ja ajattelin siitä kassia, mutta tulin siihen lopputulokseen etten mä sitä käyttäisi vaikka kangas ihanaa onkin. Edellisistä farkuista siis lahkeet ja hiukan resporia ja pitsiä, tadaa...

Nappi rusetin keskelle & sauman päälle pitsi.

Takaa. Kangasta jäi hiukan, saisikohan siitä lippiksen...

Tämä oli ystäväni omalle tytölleen ompelema liivimekko kokoa 74. Oli meillä käytössä silloin kun sopi ja jätin jemmaan kun en raaskinut myydäkkään. Leikkasin yläosan pois ja laitoin tilalle resorin, sain juuri tähän hetkeen sopivan mekon. Vielä pitsillä hiukan rypyttämällä nostin helmaa. Pitsit saa helposti pois kun pituutta on enemmän, silloin se on ihan tavallinen puolihame.

Sielläkin omatekemä nappi.5 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Hei! Muutin blogini nimen Nekkumaasta Pikku piltiksi ja näyttää että vanhat lukijani eivät näe päivityksiäni vaikka näkyvät sivuillani edelleen lukijoina?! Jokatapauksessa blogissani on nyt arvonta käynnissä uuden nimen johdosta joten tervetuloa! :) http://pikkupiltti.blogspot.com/
-Jonna

Taija kirjoitti...

Ihanasti tuunattuja hameita!

Llysin blogiisi ensimmäistä kertaa ja lukijaksi jään, että löydän uudestaankin :-)

Anniini kirjoitti...

Kiitos ilmoituksesta Jonna!

Tervetuloa Taija!

Laura kirjoitti...

Onpa tyylikkäitä vaatteita.

Anniini kirjoitti...

Kiitos Laura =)